De kaasschaaf van Rösle heeft een scherp mesblad boven de smalle opening dat ervoor zorgt dat de kaas dun kan worden gesneden, zodat de smaak van harde kazen het beste tot zijn recht komt.
Met de knoflookpers van Rösle laten zelfs ongepelde knoflookteentjes zich gemakkelijk uitpersen. Dankzij het hevelmechanisme heb je weinig kracht nodig. Gemakkelijk onder stromend water schoon te maken dankzij de uitklapbare zeef.
Kook de lekkerste gerechten met deze Rösle koekenpan. De zilverkleurige pan, gemaakt van RVS, heeft een diameter van 24 cm en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke keramische anti-aanbak coating.
Kook de lekkerste gerechten met deze Rösle koekenpan. De zilverkleurige pan, gemaakt van RVS, heeft een diameter van 28 cm en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke keramische anti-aanbak coating.
De klassieke siliconen kooklepel is ideaal voor roeren, opkloppen en opscheppen. Hittebestendig tot 260 °C. Duurzame verbinding van roestvrijstaal en siliconen.
De multiopener van Rösle is perfect voor het, zonder veel kracht, gemakkelijk openen van alle standaard schroefdoppen en kroonkurken.
Deze 4-delige Rösle Multiply pannenset is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief oven. De set bestaat uit 3 kookpannen (16 cm, 20 cm en 24 cm) en een lage kook/braadpan (20 cm).
Met de notenkraker van Rösle kunnen de noten door de tanden niet wegglijden tijdens het kraken. Er wordt alleen druk uitgeoefend door de tanden zodat er tijdens het kraken geen schade aan de vrucht wordt toegebracht.
Met de oesteropener van Rösle maak je gemakkelijk oesters en mosselen open met het stevige roestvrijstalen lemmet van het oestermes. De handbeschermer beschermt de handen bij het openen van de oesters.
Het brede roestvrijstalen lemmet van het ontbijtmes van Rösle ligt goed in de hand bij het snijden of smeren. Het scherp gekartelde lemmet snijdt moeiteloos en netjes. Door de platte punt gemakkelijk te gebruiken in smalle potten.
De opscheplepel van Rösle 0,16 l is een op maat gemaakte oplossing voor het doseren, opscheppen en serveren van de juiste hoeveelheid. Met een schenkrand rondom voor morsvrij opscheppen.
Door de knik in het flexibele lemmet van het geknikte paletmes van Rösle is het mogelijk om zowel hoekige als ronde taarten, maar ook pasteitjes en andere gerechten, moeiteloos uit de vorm te halen.
De siliconen pannenlikker van Rösle 260 mm is gemaakt van hoogwaardige siliconen. Bestand tegen temperaturen van -70 °C tot 220°C en tegen vetten, olie en huishoudelijke zuren.
Haal alles uit je beslagkom of pan met deze pannenlikker van Rösle.Het siliconen gedeelte is klein waardoor je ook uit kleine potjes en pannetjes alle ingediënten kunt schrapen. Ook is de pannenlikker goed geschikt voor het gladstrijken van bijvoorbeeld...
De patisserietang van Rösle is ideaal voor het oppakken van delicate waren, zoals bonbons en patisserie.
De pincettang van Rösle kan zowel bij het koken als het braden worden gebruikt. Vereenvoudigt het oppakken en/of draaien van bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Perfect voor het bereiden van schaaldieren.
De pizzasnijder van Rösle met zijn grote, stevig verankerde wiel garandeert recht snijden van dikke of dunne pizza's zonder de garnering te verschuiven.
De pommes parisienneboor van Rösle is ideaal voor het uitscheppen van bolletjes fruit of groente. Het gat in het midden zorgt ervoor dat het fruit of de groentebolletjes niet aan de boor blijven plakken.
De pommes parisienneboor van Rösle is ideaal voor het uitscheppen van bolletjes fruit of groente. Het gat in het midden zorgt ervoor dat het fruit of de groentebolletjes niet aan de boor blijven plakken.
De pommes parisienneboor van Rösle is ideaal voor het uitscheppen van bolletjes fruit of groente. Het gat in het midden zorgt ervoor dat het fruit of de groentebolletjes niet aan de boor blijven plakken.
De puntzeef van Rösle Ø 140 mm is perfect voor het passeren van sauzen of soepen en voor het snel opwarmen. Een heel fijn gaatjespatroon rondom en in de bodem, brede opening en stabiele handgreep.
De puntzeef van Rösle Ø 180 mm is perfect voor het passeren van sauzen of soepen en voor het snel opwarmen. Een heel fijn gaatjespatroon rondom en in de bodem, brede opening en stabiele handgreep.
De puntzeef van Rösle Ø 200 mm is perfect voor het passeren van sauzen of soepen en voor het snel opwarmen. Een heel fijn gaatjespatroon rondom en in de bodem, brede opening en stabiele handgreep.
Hoogwaardig 18/10 RVS|Voor sauzen, soepen en purees|Twee inzetten van 0,1 en 0,3 cm|Stabiele constructie|Eenvoudige reiniging
De zeer kleine perforaties van de sambaltrekker van Rösle zorgen voor het afsnijden van zeer kleine dunne schilletjes sambal en allerlei citrusvruchten, zonder het bittere gedeelte van de schil. Voor het garneren van soepen en salades.
Het siliconen sandwich paletmes van Rösle is ideaal voor het uitnemen en omdraaien van gerechten uit de pan of van de bakplaat. Hittebestendig tot 260 °C. Duurzame verbinding van roestvrijstaal en siliconen.
De sauslepel van Rösle is ideaal voor het uitschenken van alle soorten sauzen. De schenkrand rondom met twee schenktuitjes is perfect voor nauwkeurig morsvrij uitschenken.
De geperforeerde schuimspaan van Rösle Ø 100 mm is ideaal voor het afschuimen, uitscheppen en uit laten lekken van voedsel. Met een extra brede en vlak design.
De geperforeerde schuimspaan van Rösle Ø 120 mm is ideaal voor het afschuimen, uitscheppen en uit laten lekken van voedsel. Met een extra breed en vlak design.
Deze 4-delige Rösle Silence pannenset is gemaakt van hoogwaardig edelstaal. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief oven. De set bestaat uit 3 kookpannen (16 cm, 20 cm en 24 cm) en een lage kook/braadpan (20 cm).
Deze 5-delige Rösle Silence pannenset is gemaakt van edelstaal. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief oven. De set bestaat uit 3 kookpannen (16, 20 en 24 cm), een lage kook/braadpan (20 cm) en een steelpan (16 cm).
Met de spaghettilepel van Rösle Ø 70 mm schep en portioneer je eenvoudig lintpasta's door de getande rand. In het midden een gat voor het afdruipen van vocht.
De spaghettitang van Rösle is perfect voor het serveren van pasta. De tanden grijpen de spaghetti zeker vast zodat ze zonder morsen geserveerd kan worden.
Met de tangblikopener van Rösle open je met gemak elk blik in één vloeiende beweging. Laat geen scherpe randen op het deksel en blik achter en komt niet in contact met voedingsmiddelen.
De tomaten/kiwi schiller van Rösle heeft extra scherpe dubbele messen waardoor met gemak de dunste schilletjes van het vruchtvlees kunnen worden verwijderd. Met puntig uiteinde voor het uitsteken en verwijderen van steeltjes etc.
Het tomatenmes van Rösle heeft een roestvrijstalen lemmet met geschulpte rand en is uitstekend voor het snijden van groenten met harde schil, zoals tomaten of paprika's.
Een deksel van onbreekbaar glas om schalen luchtdicht af te sluiten. De flexibele silicone rand past zich aan de schaal waardoor de inhoud van de schaal langer vers blijft. Het deksel is ook te gebruiken als pannenonderzetter.
Snijd gelijkvormige schijfjes, staafjes en reepjes door gebruik te maken van de Rösle verstelbare mandoline. Deze mandoline heeft een afmeting van 12 x 40 cm.