Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of Cover It Beschermhoes dakkoffer L Zwart
 

Cover It Beschermhoes dakkoffer L Zwart

Een stevige Cover It beschermhoes voor een dakkoffer in de maat L. Ideaal voor het waterdicht, stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De binnenzijden is voorzien van een rubber coating voor extra bescherming.


 
Image of Cover It Beschermhoes dakkoffer M Zwart
 

Cover It Beschermhoes dakkoffer M Zwart

Een stevige Cover It beschermhoes voor een dakkoffer in de maat M. Ideaal voor het waterdicht, stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De binnenzijden is voorzien van een rubber coating voor extra bescherming.


 
Image of Cover It Beschermhoes dakkoffer XL Zwart
 

Cover It Beschermhoes dakkoffer XL Zwart

Een stevige Cover It beschermhoes voor een dakkoffer in de maat XL. Ideaal voor het waterdicht, stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De binnenzijden is voorzien van een rubber coating voor extra bescherming.


 
Image of Cover It Beschermhoes dakkoffer XXL Zwart
 

Cover It Beschermhoes dakkoffer XXL Zwart

Een stevige Cover It beschermhoes voor een dakkoffer in de maat XXL. Ideaal voor het waterdicht, stof- en krasvrij opslaan van een dakkoffer. De binnenzijden is voorzien van een rubber coating voor extra bescherming.


 
Image of Cover It Dakdrager beschermhoes Tot 130 cm
 

Cover It Dakdrager beschermhoes Tot 130 cm

Een Cover It beschermhoes voor een dakdrager. Geschikt voor dakdragers met een maximale lengte van 130 centimeter. Ideaal voor het waterdicht, stof- en krasvrij opslaan van dakdragers.