Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of 12v auto-bundel voor EZ Hotspot Extender
 

12v auto-bundel voor EZ Hotspot Extender

Met de Chief Large Fusion Tilt muurbeugel bevestigt u een display van 37" tot 63" gemakkelijk aan de muur. Na de bevestiging van het scherm en de montagebeugel, is het beeldscherm te kantelen voor de gewenste kijkhoek.

from  29.00
Compare 30 Prices

 
Image of Chief 4-6" Verlengbuis
 

Chief 4-6" Verlengbuis

Met de CMS0406 kunt u uw projector of beeldscherm ophangen aan het plafond. Deze handige verlengbuis van Chief is geschikt voor elke Chief 1.5" NPT plafondbeugel en kan maximaal 226.8kg dragen.


 
Image of Chief FUSION Muurbeugel
 

Chief FUSION Muurbeugel

De Chief FUSION mount is een montagebeugel om uw projectorscherm te bevestigen aan de muur. Het maximale draaggewicht van deze beugel is 90.7kg en de FUSION mount is ideaal voor schermen tussen de 37 en 63 inch.


 
Image of Chief FUSION Secure
 

 
Image of Chief FUSION Standaard
 

Chief FUSION Standaard

Deze verrijdbare standaard uit de Fusion-serie van Chief is ideaal voor presentatiedoeleinden en ontworpen voor beeldschermen van 30" tot 55". De standaard is in hoogte verstelbaar en beschikt over soepele wieltjes voor eenvoudige verplaatsing.


 
Image of Chief I-Beam Klem Beugel
 

 
Image of Chief Large Fusion Muurbeugel
 

Chief Large Fusion Muurbeugel

Met deze stevige Chief Large Fusion Muurbeugel bevestigt u een beeldscherm aan de wand. Na montage is de positie van het display nog nauwkeurig af te stellen naar wens. Deze muurbeugel is geschikt voor beeldschermen met een formaat van 42" tot 71".


 
Image of Chief Medium Fusion Muurbeugel
 

Chief Medium Fusion Muurbeugel

Met deze stevige Chief Medium Muurbeugel bevestigt u een beeldscherm aan de wand. Na montage is de positie van het display nog nauwkeurig af te stellen naar wens. Deze muurbeugel is geschikt voor beeldschermen met een formaat van 26" tot 47".


 
Image of Chief montageplaat
 

 
Image of Chief MTMP1U Muurbeugel
 

Chief MTMP1U Muurbeugel

De Chief MTMP1U is een professionele muurbeugel voor het bevestigen van uw beeldschermen. De installatie is eenvoudig en met ControlZone Leveling kunt u de positie van de beugel verder finetunen. Het draagvermogen is 57 kg bij enkelzijdige bevestiging...


 
Image of Chief MTMPU Muurbeugel
 

Chief MTMPU Muurbeugel

De Chief Medium FUSION muurbeugel heeft een maximaal draagvermogen van 56.7kg. De beugel is voorzien van Centris tilt-protectie, zodat uw scherm altijd in balans hangt. ControlZone Leveling maakt finetuning na de installatie mogelijk.


 
Image of Chief SecureTafelstandaard
 

Chief SecureTafelstandaard

De Chief STLU is een praktische beeldschermstandaard voor op tafel of op televisiemeubels. De standaard heeft een draagvermogen van 56.7kg en heeft instelbare rotatielimieten, zodat het scherm niet tegen de muur of andere meubels kan draaien.


 
Image of Chief Speed-Connect beugel
 

Chief Speed-Connect beugel

De Chief 6" (152 mm) Speed-Connect Ceiling Plate is een handige beugel voor aan het plafond om uw scherm of projector mee te kunnen bevestigen. Dit model is geschikt voor NPT-buizen van 1.5" en is voorzien van diefstalprotectie.


 
Image of Chief Universele Plafondbeugel
 

Chief Universele Plafondbeugel

Met deze universele plafondbeugel van Chief kunt u uw digital signage display bevestigen aan het plafond. Hiervoor heeft u wel nog een verlengbuis en plafondplaat nodig, deze zijn apart verkrijgbaar. Deze plafondbeugel is geschikt voor schermen van 26"...


 
Image of Chief Universele Projector Beugel, Pin Connect tot 22.7 Kg
 

Chief Universele Projector Beugel, Pin Connect tot 22.7 Kg

Met deze compacte universele projectorbeugel van Chief hangt u uw projector aan het plafond, op de gewenste hoogte en positie. Hiervoor heeft u wel nog een verlengbuis en plafondplaat nodig, deze zijn apart verkrijgbaar. De projectorbeugel heeft een maximaal...


 
Image of Chief Vaste Kolom 150 cm, Pin Connectie
 

Chief Vaste Kolom 150 cm, Pin Connectie

Met behulp van deze vaste kolom van Chief kunt u uw digital signage display aan het plafond hangen. De kolom van 150 cm kan gebruikt worden in combinatie met alle plafondbeugels van Chief met Pin-connectie (CPA-modellen, apart verkrijgbaar).


 
Image of Chief Vaste Kolom 80 cm,
 

Chief Vaste Kolom 80 cm,

Met behulp van deze vaste kolom van Chief kunt u uw digital signage display aan het plafond hangen. De kolom van 80 cm kan gebruikt worden in combinatie met alle plafondbeugels van Chief met Pin-connectie (CPA-modellen, apart verkrijgbaar).


 
Image of Chief X-Large Fusion Beugel
 

Chief X-Large Fusion Beugel

De Chief X-Large Fusion muurbeugel is bedoeld voor het aan de muur bevestigen van schermen met een grootte tussen de 55 en 82". De muurbeugel heeft een draagcapaciteit van 114kg en beschikt over ClickConnect bevesting en ControlZone leveling.


 
Image of Chief X-Large Muurbeugel
 

Chief X-Large Muurbeugel

De Chief X-Large FUSION is een stevige muurbeugel voor schermen van 55 tot 82". De muurbeugel is eenvoudig te installeren en na de installatie kunt u met ControlZone Leveling de beugel perfect afstellen.