Order by: Relevance
Price: Low to High, High to Low

 
Image of BAB2269E
 

BAB2269E

Creëer met de drievoudige golventang van BaByliss PRO de gewilde glamourlook uit de jaren '50. Deze krultang zorgt voor een mooi wafeleffect dat perfect is afgewerkt en lang in model blijft. Deze krultang werkt het beste op (middel)lang haar.


 
Image of BaByliss BAB2665E krultang
 

BaByliss BAB2665E krultang

Maak kennis met de perfecte krultang! De BaBylissPRO MiraCurl is een tool waarbij een plukje haar in een keramische omgeving warm wordt gemaakt vanuit alle richtingen. Kies de temperatuur, laat de klem het werk doen en je hebt de perfecte krul!


 
Image of BaByliss For Men PRO FX660E
 

BaByliss For Men PRO FX660E

Gebruik de BaByliss PRO Tondeuse FX660E om het kapsel tot in de details bij te werken. Met behulp van de instelknop zijn vijf snijstanden te selecteren. Er worden drie opzetkammen meegeleverd, net als een reinigingsborstel en een flesje olie.


 
Image of BaByliss For Men PRO FX672E
 

BaByliss For Men PRO FX672E

De diamant geslepen RVS messen van de BaByliss PRO Power Definer Tondeuse FX672E zorgen voor een optimaal verzorgd kapsel. Stel zelf de gewenste lengte in met behulp van een van de 8 opzetkammen en 5 standen voor het instellen van de snijhoogtes.


 
Image of BaByliss Neus- en Oortrimmer FX7020E
 

BaByliss Neus- en Oortrimmer FX7020E

Niets zo vervelend als in het oog springende neus- of oorharen. Een schaar gebruiken kan gevaarlijk zijn. Gebruik daarom deze speciale neus- en oorhaar trimmer van BaByliss PRO. De trimmer is snel en veilig in gebruik en werkt op 1 AA batterij.


 
Image of BaBylissPRO 2620E Föhnborstel
 

BaBylissPRO 2620E Föhnborstel

De BaByliss PRO Airstyler Blue Lightning is een krachtige en prachtige warme lucht borstel. De diameter van de borstel is 32 millimeter waarmee deze borstel zeer geschikt is voor lang haar. Kies uit twee snelheden om het haar optimaal te stylen.


 
Image of BaBylissPRO 2675TTE Krulborstel
 

BaBylissPRO 2675TTE Krulborstel

Dankzij de keramische technologie van deze BaByliss PRO warme lucht borstel wordt de warmte gelijkmatig en constant verdeeld. De uiterst krachtige warme lucht borstel heeft soepele borstelpennen met beschermende uiteinden en een ergonomisch handvat.


 
Image of BaBylissPRO 2676TTE Föhnborstel
 

BaBylissPRO 2676TTE Föhnborstel

Dankzij de keramische technologie van deze BaByliss PRO warme lucht borstel wordt de warmte gelijkmatig en constant verdeeld. De uiterst krachtige warme lucht borstel heeft soepele borstelpennen met beschermende uiteinden en een ergonomisch handvat.


 
Image of BaByliss PRO 3021E
 

BaByliss PRO 3021E

De mooiste krullen zijn te maken met deze PROfessionele krulspeldenset van BaByliss PRO. De 20 rollers hebben een keramische kern en een fluwelen bekleding. Er worden drie verschillende maten rollers geleverd inclusief bijpassende vlinderklemmen.


 
Image of BaBylissPRO 6160INE Murano Haardroger
 

BaBylissPRO 6160INE Murano Haardroger

De krachtige BaByliss Murano haardroger heeft een ergonomisch handvat speciaal ontworpen om weinig spierkracht te hoeven gebruiken. De lichtgewicht föhn heeft een vermogen van 2000 Watt en droogt het haar in een handomdraai. Inclusief 2 blaasmonden.


 
Image of BaBylissPRO 6510IE Caruso Haardroger
 

BaBylissPRO 6510IE Caruso Haardroger

De aerodynamische en bijzonder krachtige BaByliss haardroger Caruso is heel prettig in het gebruik en goed te bedienen voor een eersteklas resultaat en prachtig kapsel. Deze krachtpatser onder de föhns heeft een vermogen van maar liefst 2400 Watt.


 
Image of BaBylissPRO BAB2670BKE Silken Touch Stijltang
 

BaBylissPRO BAB2670BKE Silken Touch Stijltang

Deze stijltang van BaBylissPRO Heeft een intrekbare kam. Zo wordt er geen een haartje overgeslagen en wordt het hele haar prachtig stijl. Het Heat Management Systeem houdt de stijltang constant op temperatuur voor een perfect resultaat.


 
Image of BaBylissPRO BAB5586E SL Ionic Black Haardroger
 

BaBylissPRO BAB5586E SL Ionic Black Haardroger

Deze BaByliss PRO haardroger is voor ieder soort kapsel en haar geschikt dankzij de keuze uit drie warmtestanden en drie snelheden. De ionische conditionering zorgt bovendien voor een kroesvrije en glanzende finish na het drogen van het haar.


 
Image of BaBylissPRO BAB6610INE Veneziano Haardroger
 

BaBylissPRO BAB6610INE Veneziano Haardroger

Met een vermogen van maar liefst 2200 Watt is het drogen van het haar een peulenschil met de BaByliss haardroger Veneziano. De snelle droogtijd is mede te danken aan de instelbare warmte en snelheid, met een maximum van 106 kilometer per uur.


 
Image of BaBylissPRO BAB6700IE Föhn
 

BaBylissPRO BAB6700IE Föhn

Deze BaBylissPRO föhn is uitzonderlijk goed is het drogen van haar. Met zijn krachtige Italiaanse AC motor en enorme luchtsnelheid is het haar in een mum van tijd droog. Het heeft een ergonomisch design en een cool shot functie.


 
Image of BaBylissPRO Conische Krultang
 

BaBylissPRO Conische Krultang

De conische krultang van BaByliss PRO is geschikt om soepele, weelderige krullen te creëren. Draai een haarlok om de basis heen en kies zelf de diameter. De conische krultang is in te stellen op 25 temperatuurstanden, van 110 tot 200 graden.


 
Image of BaBylissPRO Curl & Press Krultang
 

BaBylissPRO Curl & Press Krultang

De BaByliss PRO Press & Curl krultang is geschikt voor iedereen, van beginner tot de meest ervaren haarstylist. De krultang is zeer eenvoudig in gebruik en zorgt voor veel stijlvolle resultaten dankzij het exclusieve druksysteem met 3 warmtebronnen.


 
Image of BaBylissPRO Jumbo Krulset
 

BaBylissPRO Jumbo Krulset

Dit is de krulset van haarstylisten die achter de schermen van modeshows in de hele wereld gebruikt wordt. De fluweel beklede 12 jumborollers van de BaByliss PRO krulset maken prachtige, grove krullen in het haar. De set is erg snel op temperatuur.


 
Image of BaBylissPRO Keramische Krulborstel
 

BaBylissPRO Keramische Krulborstel

Deze krulborstel van BaByliss PRO heeft een elektronische temperatuurcontrole voor 180 graden. De borstel is binnen een minuut opgewarmd dankzij het keramische verwarmingselement. Het PROfessioneel meedraaiende snoer is 2,7 meter lang.


 
Image of BaBylissPRO Krultang
 

BaBylissPRO Krultang

Dankzij de duurzame titanium toermalijn coating heeft deze BaByliss PRO krultang een perfecte en gelijkmatige warmteverdeling. Deze krultang met 30 temperatuurstanden garandeert de beste resultaten voor een prachtig kapsel vol met perfecte krullen.


 
Image of BaBylissPRO Magic Styler Air Föhnborstel
 

BaBylissPRO Magic Styler Air Föhnborstel

De BaBylissPRO Warme lucht borstel Magic Styler Air heeft een diameter van 18 millimeter. Dankzij de gepatenteerde intrekbare borstelpennen is het haar gemakkelijk uit de borstel te haren na het stylen. Het snoer draait mee tijdens het stylen.


 
Image of BaBylissPRO Marcel Krultang
 

BaBylissPRO Marcel Krultang

Maak de mooiste krullen met de BaByliss PRO Marcel krultang. Deze krultang heeft een lange handgreep. In tegenstelling tot gewone krultangen hoeft hier niet constant druk op de hendel gehouden te worden om deze open te houden, voor extra controle.


 
Image of BaBylissPRO Mini Krultang
 

BaBylissPRO Mini Krultang

Maak prachtige krullen met deze mini krultang van BaBylissPRO. De krultang bezit keramische technologie wat het haar beschermt. Deze techniek zorgt ervoor dat het materiaal van de krultang sterk en duurzaam is.


 
Image of BaBylissPRO Twin Krultang
 

BaBylissPRO Twin Krultang

De Twin Krultang van BaByliss PRO creëert o.a. een mooie wafellook in het haar. Deze effectieve krultang is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een isolerend matje en twee beschermende handschoenen. Het rubbertouch handvat geeft extra grip.